Wil je buitenshuis bankieren via het mobiele netwerk van je provider, dan is dat evenmin een probleem. Je computer versnellen kun je handmatig doen, al kan een betrouwbaar programma als CCleaner en PrivaZer je daarbij helpen. In de Digitaalgids van mei 2021 staat een stappenplan waarmee je je computer veilig kunt opschonen en daarmee sneller maken. Ook op onze website geven we enkele tips voor het opruimen van de computer. Met het Universele afdrukstuurprogramma van Lexmark beschikken gebruikers en beheerders over een gestandaardiseerde oplossing met één stuurprogramma voor al hun afdrukbehoeftes.

heeft Windows 10 printerstuurprogramma's?

U gebruikt een programma als VirtualBox, waarmee het mogelijk wordt om binnen Windows 10 in een afgeschermde omgeving een Windows 98-installatie te draaien. Vervolgens installeert u in die virtuele machine uw Windows 98-programma. U gebruikt onder Windows 10 de ‘Probleemoplosser voor compatibiliteit’.

Een Kopie Maken Multifunctionele Printer Xerox Workcentre 5945

Kies een wachtwoord dat je goed kunt onthouden maar dat moeilijk is voor anderen om te raden. Als je een LVM fysieke volume verwijdert uit een volume groep, dan wis je elke logische volume die het bevat. Submappen kunnen ook aan een partitie toegekend worden. Sommige beheerders maken zowel een /usr als een /usr/local partitie.

Nvidia laat in een update weten dat de videokaarten niet kwetsbaar zijn. De drivers zijn geüpdatet omdat die met mogelijk kwetsbare processors samenwerken. PU.nl wordt samengesteld door een team van redacteuren, freelancers en stagiaires. Met z’n allen zorgen zij er voor dat jij nooit verlegen zit om het laatste nieuws en de beste achtergronden over alles uit de wondere wereld van games.

Gelukkig zag ik een mooi vervangend modelletje (ik was al aan het oriënteren op iets nieuws) en snel een andere laptop gekocht en ingericht. Bovendien een recente systeembackup/image hier gemaakt waarin het apparaat ook uit staat, dus als ik die terugspoel ben ik weer terug bij de werkende toestand. Is leverbaar maar niet tegen kosten die ik reëel vind (160 euro incl. verzenden ongeveer). Bovendien niet nieuw maar 2dehands, met als risico dat het probleem hierbij ook op gaat treden.

Ubuntu Wordt Voortaan Geleverd Met Officiële Nvidia

De medewerkers zijn ICT professionals geschoold in het vak en met minimaal tien jaar ervaring. De site zelf is beveiligd met de meest recente technieken vergelijkbaar met de website van uw bank. En dan is er nog de met zorg opgebouwde vertrouwensband (15+ jaar) tussen klanten en helpdesk. Met als resultaat de vele positieve beoordelingen bij Trustpilot zijn voor u het bewijs van ons vakmanschap.

Sluit een externe harde schijf of SSD aan op je laptop. Vaak ligt de oorzaak van audio dropouts bij drivers of diensten die op de achtergrond draaien die niet rechtstreeks verband houden met de audioverwerking. Deze doen regelmatig een beroep op de CPU en nemen middelen weg die nodig zijn audio te verwerken zonder onderbrekingen. Met LatencyMon zou je een idee hebben moeten gekregen welke drivers of onderdelen op de computer meewerken aan de problemen met de audio prestaties. Indien nodig heb je daarnaast op het internet gezocht naar apparaten of drivers die horen bij de bestandsnamen die LatencyMon als problematisch heeft vermeld.